torstai 2. huhtikuuta 2015

Kasvatusolosuhteiden päivitystä

Niinhän siinä sitten kävi, että kasvatushyllystä alkoi tila loppua kesken. Varsinkin Habanero "Sudden Death" kasvaa  pöristelee sen verran kovaa vauhtia, että siirto toiseen "ruukkuun", tai oikeammin DFT -vesiviljelysysteemiin, oli väistämätön tosiasia.

Sitä on myös muutaman päivän mittainen pääsiäisreissu edessä, eikä habsu olisi selvinnyt siitä kuivumatta. Eiköhän pari kuvassa näkyvää kasviakin löydä samalla uuden kodin.

Chilit systeemeissä ja kevättä rinnassa [huhtikuu 2015]

Nyt niitä on siinä sitten kaksi samanlaista systeemiä peräkkäin. Tarkoituksena olisi vielä rakentaa jossain vaiheessa  vähän paremman näköistä kehystä systeemille, tämä sekä käytännöllisistä, että esteettisistä syistä johtuen. Pitäähän se nyt näyttää hyvältä ja samalla estää valon pääsy juurille / ravinneliuokseen. Täytyypä muuten jossain vaiheessa kertoa tarkemmin DFT -systeemistä ja sen toiminnasta.

Pahamaineiselle tomaatille on myös varattu systeemistä tilaa. Meneeköhän tässä viikko pari, että saa senkin isompaan systeemiin kasvamaan. Antaa sen kuitenkin toistaiseksi köllötellä tuolla valon alla, Hervannasta saadussa isommassa kivivillassa. Hervannasta kantautui myös sellainen villi huhu kilpakumppanilta, että olis kuulemma pari ässää hihassa kevään varalle. Ettei nyt vaan kävis niin, että ne osoittautuvat ruutukolmoseksi ja Mustaksi Pekaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti