keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Projekti SatumetsäViime syksynä parvekkeella kesän sadonkorjuun ja yleisen siivouksen yhteydessä tuli pohdiskeltua, että voisi olla paikallaan pieni tauko vesiviljelyksessä. Oli tullut aika suunnata energiaa uusiin juttuihin. Chiliriippuvuuden ylläpitoon on kunnolliset eväät ainakin seuraavan viiden vuoden ajalle. Niin, eikä noille bonsaille ole koskaan liikaa tilaa käytettäväksi.

Tuumasta toimeen.Siivoamisen sijasta tulikin luotua vähän sotkua lisää. Vesiviljelyä varten rakennetut telineet ja parvekkeen pöytä pilkottiin päreiksi ja niistä saatavat materiaalit pääsivät uusiokäyttöön uuteen pöytätasoon.Tässä hieman esimakua pöydän ulkonäöstä.

Aikomuksena on tehdä tuohon vielä sellainen systeemi, joka kerää ylimääräiset kasteluvedet talteen erilliseen astiaan. Pöytä on koko parvekkeen levyinen ja kääntyy vielä seinän vierustaa vasten. Leveyttä pöydällä on 50 senttiä ja pituutta tulee olemaan yhteensä kolmisen metriä. Eiköhän siihen muutaman puun ja ehkä jokusen kukkasenkin saa sovitettua. Aurinkoisempia kelejä odoteltaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti